Läs mer om Marica

Som ni redan listat ut så heter jag Marica och i efternamn Lindberg, 22 år ung och bor i Dalarnas skogar men jag bor inte hemma, jag flyttade hemifrån när jag var 16 år gammal och har inte bott hemma sedan dess. Jag har då bott i Rättvik där jag även gick på gymnasiet, på gymnasiet studerade jag hästhållning med inriktning travprofil, så jag är utbildad travhästskötare men det är då inget jag jobbar med i dagsläget men absolut något jag kan tänka mig att jobba med i framtiden, gärna snart om det är så! Nu bor jag tillsammans med min sambo som jag bott ihop med sedan jag tog studenten 2014, vi har bott i en trång etta men har nu äntligen köpt hus! Nyblivna husägare och det är och känns underbart!
 
Hästar som ni märkt har varit med mig sen barnsben men det var inte förens vi flyttade upp till Dalarna som jag började med hästar mer seriöst, började då rida på Bjursås Ridklubb, en mysig och liten ridskola som lärde ut bra. Slutade dock rida och pyssla med hästar ett tag tills jag började på gymnasiet, jag har då gått om ett år i skolan så jag har gått på något som heter IV, eller det hette IV där jag läste upp mitt mattebetyg. Då praktiserade jag tre dagar i veckan på Falu Ridklubb och där satte intresset igång igen och jag valde hästlinjen på gymnasiet, dels för det hade med hästar att göra och för det är en relativt 'enkel' linje att gå, det är inte så mycket plugg med svåra ämnen, man plugga och läser på om något man tycker om och har intresse för, så 3 underbara år på gymnasiet hade jag med en kanon klass och lärare, lärde mig mycket under åren och växte som både ryttare och hästmänniska, jag gick då också på Stiernhööks Gymnasiet i Rättvik. Under tiden på gymnasiet lärde jag känna många fina hästar några som satte lite extra spår i hjärtat är Frisco, Atlas, Tarragona, Solos Xtra och Granis. Väldigt fina hästar och dom två sista, Granis och Xtra stod i travstallet.

Förutom att ha bott i Stockholm, gått på gymnasiet i Rättvik och köpt hus så är jag en glad prick som tar dagarna som dom kommer, har panikattacker, ångest och ständig smärta i kroppen inom mig men som jag sakta med säkert lär mig att leva med och ta i tur med, en sambo som hjälper mig, familj och vänner, och en helt otrolig hund som fungerar inte bara som medicin utan som mitt lilla lyckopiller i vardagen. Och förutom allt detta så gillar jag att baka, städa, inreda, nörda serier, umgås med vänner, vara i stallet och en hel del annat, ett normalt liv som en 22årig häst och djurnörd helt enkelt! 
 
Och på hästfronten mer så har jag testat det mesta, jag har tidigare ridit engelskridning, men är nu mer inne på western, älskar travsporten mer en något annat och tidigare häst jag hade, Lomas påbörjade jag utbildning inom engelskridning med lite delar från westernridningen. Gillar att hoppa, men inte allt för högt, lite feg är jag allt! Terräng hinder är dock väldigt roligt tycker jag, dressyr är roligt och älskar känslan med sammarbete och lika så inom westernridningen. Körning/trav är bästa som finns, har även ridit monté och red tre licenslopp för att sedan få tävla i monté men mina knän gav upp så fick sluta med det, tråkigt nog. Har ridit in en del hästar, och även varit med och utbildat några hästar och även som sagt utbildad min egna kallblodstravare, dock är han nu såld, mer om varför han är såld kan ni läsa här. Och nu rider jag min min medryttarhäst som heter Buffalo Soldier. Red Bubblan flera gånger i veckan under två år innan Lomas kom till mig, och nu rider jag Bubblan var och varannan dag, det är även han som lärt mig det mesta inom western tillsammans med hans ägare, Sofia. 
 Kom ihåg mig?