Att släcka en eld

Godkväll, hej och hallå på er!
Söndagen börjar nu leda mot sitt slut och vi har avrundat kvällen framför en brasa i vardagsrummet och lite glögg, perfekt avslut på denna söndag! Jag har gjort och haft något att göra varje minut av denna dag, började med en sovmorgon till klockan tio, upp och äta frukost och plocka här hemma, hoppa i stallkläderna och åka mot stallet och luncha hästarna, men jag kom aldrig fram till stallet då jag åkte förvi mamma och pappa som hade tänt sin rök för att röka kött, men den stod i lågor så jag tvärnitade med bilen, backade tillbaka och kastade mig ur bilen och började yra runt och leta efter en spade eller vatten släng för att kunna släcka elden, röken stod ca fem till sex meter från huset så den behövde släckas och medans jag kastade snö på röken så ringde jag mamma som aldrig svarade, ringde till slut pappa och då svarade mamma och dom kom med elden i rumpan dom också!
 
Tyvärr lyckades vi släcka elden för sent så allting bran i stort sätt ner helt och hållet... Tråkigt, men tur att jag åkte förbi för branden hade nog precis startat när jag åkte förbi! Och som tur var fick hästarna lunch av kvinnan som bor på gården där vi har stallet, så dom fick lunch! Jag återvände hem och väntade på mamma så följde jag med henne in och handlade, jag köpte lite nödvändigheter som diskmaskinsmedel och lite till. Åkte sedan hem och hoppade i stallkläderna igen och åkte och plockade upp Sofia och åkte till stallet. Där fixade vi åt hästarna, mockade och allt där till och sedan städade vi och fixade i sadelkammaran, det var kaos innan. Men det brukar det väll vara när man är ny inflyttad till ett nytt stall så där, men nu är det i sin ordning. Vi ska dock in med en stor hylla dör vi förvara täcken och dyligt sedan är det i stort sätt klart! 
 
Sen vidare hem igen och hoppa i vardagskläderna och åka till mamma för att äta middag där med sambon. Kan tillägga att stallet ligger kanske två km från min mamma, så varje gång jag åker till stallet så åker jag förbi hemma hos mamma. Så tillbaka till mamma där vi fick god middag, sambon åkte hem och jag stannade kvar och bakade pepparkakor och snackade skit, mamma och jag gick igenom massor av lådor med saker och jag fick med mig lite saker hem till köket bland annat! Och nu, nu sitter jag här och är helt slutkörd, snacka om att hinna med så mycket man bara kan på sin lediga dag. Nu väntas en vecka med jobb måndag och tisdag, ledig onsdag och torsdag sedan jobbar hag hela julhelgen, fredag, lördag och söndag... Det positiva här är ju att jag blir ledig nyår!
 
Hoppas ni haft en bra dag och att ni fått mycket gjort!
Mitt i denna vinter så bjuder jag på lite sensommar bilder, saknar sommaren!Kom ihåg mig?