Dags att flytta hästarna

Godmorgon, väldigt mycket godmorgon nu?
Dagens planer är att åka hem till Sofia och där lasta in så mycket vi bara kan i min bil samt i hennes bil och sedan åka med det till nya stallet, eller nya och nya stallet, Bubblan har bott där tidigare. Men nytt för Bam och nytt för mig! Det var faktiskt i just det där stallet som jag träffade Bubblan för första gången när jag skulle bli medryttare, sedan flyttade han 'hem' till Bjursås där han nu bott bra länge, men idag flyttar dom till Lustebo. Ska bli så skönt att komma in i ett stall, ha hästarna på box och kunna göra alla stall sysslor inne i stallet istället för ute på en kall lösdrift som dom bott i nu dom senaste månaderna. Men nu är det slut på detta, in i stallet ska dom! Tror hästarna kommer tycka det är skönt att komma in i box igenom ikvällarna, det gör i alla fall vi människor runt dom!
 
Så efter vi har packat och lämnat så mycket i nya stallet som möjligt, tänkte vi skulle försöka få med så mycket vi bara kan, jag har ju kombi så där går det inte huuuuuur mycket som helst, ni vet Volvokombi, en ryttaresbästavän! Bra dragbil och mycket plats, men nog om bilen! Efter vi packet ur bilarna så lämnar vi kvar min bil i stallet och äker sedan hem för att rida hästarna till stallet, är ca 5-6 km till ny stallet så inte så farligt långt. Bara att hoppas på att Herr vit håller sig ur skinnet och sköter sig hela vägen dit, ha ha. 
 
Så idag ligger vi på lite så vi får så mycket som möjligt gjort, när hästarna kommer till stallet får dom stå inne lite i boxarna eller hage, vi har inte bestämt oss ännu. Sen åker vi och fixar mer saker och senare ikväll är det ridade luciatåg, förhoppningsvis med båda hästarna, allt beror lite på hur Bubblan beter sig från gamla stallet till nya idag, är han helt crazy så blir han hemma då går jag bredvid eller bara är med och tar kort på dom andra som rider ikväll. Det går bra för mig det, Bam vet vi att han sköter sig, värre med herr 17 åriga vita häst som kan vara 'lite' hoppig ibland, som ni säkert märkt redan!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se