Det nya året

Herregud vill jag börja med att säga, herregud vad det här året har gått fort! Det har bara swishat förbi ögonen på mig känns det som. Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ens ihåg hur det var i Januari detta år, minns knappt någonting, men från Juni (2015) till Mars det här året så hade jag min 'dåliga' tid i livet där jag mådde som värst.. jag blev sjukskrivern, läkarbesök var och varannan dag, fick sparken från jobbed och stod där med häst och hyra att betala... Fick göra mig av med hästen, världens absolut vackraste och finaste Lomas, saknar honom varje dag och tänker ofta på hur långt vi hade kunnat komma om jag haft kvar honom vid min sida... Men jag vet att han har det bra där han är nu! Sedan kom sommaren och den bara sprang iväg från mig och nu sitter jag här och det är bara några dagar kvar till det nya året.
 
Jag vill minnas 2016 från dom både dåliga och bra sidorna, jag lärde mig mycket om mig själv som jag kommer ta med mig till det nya året, jag vill lämna all skit bakom mig och bara fokusera frammåt, må bra och gör det som gör mig glad och lycklig. Högst drömmen just nu är att ta hem en häst, men det finns inte på världskartan (även fast jag och Sofia har hittat EN PERFEKT häst till mig.....) Det svider men vad ska man göra, jag får ta mitt vuxna huvud och sundaförnuft och säga till mig själv att det går inte ihop, för att få det att gå ihop skulle jag behöva tjäna 10.000kr mer i månaden... Visst jag akn byta jobb, men jag trivs bra och har jobbet knappt 2 km ifrån mig. Dessutom har jag ju Bubblan att rida och sköta och även Bambam då och då, jag trivs bra med det och kommer och vill ta på mig fler stalldagar. 
 
Jag blickar framåt och vill ta mig framåt, jag kämpar varje dag med min smärta i kroppen som kommer och går, ibland gör det ondare och ibland gör det mindre ont, vissa dagar känner jag ingenting och känner mig näst in till odödlig och vissa dagar ligger jag bara i sängen, det går upp och ner och är det något jag lärt mig genom åren och framför allt under detta år så är det att livet är en berg och dalbana, upp och ner går det och ibland åt sidan och man är inte alls berädd på vändingen eller den långa uppförsbacken som kommer efter en svår kurva, det har varit mitt 2016 och jag vill minnas med med glädje, sorg, lärorikt, fantastiskt och jag tar med mig allt till kommande år, som snart är här!
 
Saknar denna vackra svarta springare, mina drömmars häst!Kom ihåg mig?