Finns inget bättre

Det finns inget bättre en att gå upp tidigt, hoppa i stallkläderna och åka till stallet och släppa ut hästarna, ge dom frukost och vatten♥
Var i stallet till prick sju idag för att släppa ut hästarna, släppa ut rutinen som jag har är att jag först läger ut frukosten i hagen till hästarna, vi packar änd enda stor säck med mat till dom och fördelar ut det lite utspritt i hagen, då det tar längre tid för dom att äta upp maten då. Dom är ju bara två hästar men det blir ca stökigt utspridda sex till åtta högar med mat i hagen. Kollar sedan vattnet om det behöver hkas sönder någon is och fyller på vid behov och om vi inte fyllde på vid insläppet dagen innan. Går in i stallet igen och klär på hästarna täcken som dom ska ha för dagen, tar av den hästen som har innetäcke på sig, vilket är Bam nu då eftersom han är rakad. Bubblan sover utan och trivs bra med det, verkar det som! Bubblan har ett litet morgonhumör, eller han spelar oftast väldigt sur och arg för att skrämma en, vilket inte fungerar på så på morgonen orkar jag helt enkelt inte bråka med honom i boxen så jag ställer honom på stallgången och slänger på täcket på honom där. 
 
Släpper sedan ut hästarna i hagen, det är så otroligt skönt med dessa hästar och att jag tidigare lagt maten i hagen, jag går bara raka vägen in i hagen och släpper dom och går sedan coh stänger grinden, sen att Bubblan och Bam går att leda med grimsakftet runt halsen och ingen grimma var ju en annan sak, antingen snälla hästar eller väluppfostrade? Ute i hagen och smaskar frukost så får dom lunch, eftermiddag ute i hagen och kväll och natt i boxen. 
 
Men nu ska jag dra mig till jobbet för en sista arbetsdag innan två dagars ledighet, välbehövligt om vi säger så! Planerar ingenting som det ser ut nu, förutom att rida på nyårsaftons morgonen då vi vill rida innan dom börjar smälla fyverkerier/smällare här där vi bor. Ska då även inviga Bubblan nya rosa schabrak, he he syns och hörs sen!
 
 Gammalbild från i höstas.











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se