Gårdagen

Godmorgon (sent) eller ontmorgon som jag skulle kalla det...
Efter gårdagens först rida hästarna till nya stallet där Bubblan skötte sig till halva vägen ungefär, sedan blev han skrämd av en bil som dumt nog stängde av bilen och startade den precis när vi var bredvid så kastade han sig i luften och sedan var det kört, uppe i varv och rädd för allt efter det... Bambam skötte sig kanon bra hela vägen, var nästa lite pigg, det är han typ aldrig, ha ha. Men fram till stallet kom vi i alla fall och båda hästarna fick komma in i boxarna och vila lite och tugga på hö medans vi åkte hem och åt lunch själva och köpte lite saker till luciatåget på kvällen.
 
Vi valde att lämna Bubblan hemma så vi tog bara med oss Bambam till luciatåget och jag tolkade bakom honom i pulka till Grycksbo då jag inte orkade gå eller ta bilen, ha ha. Sjukt roligt och han skötte det kanon bra, måste varit första gången någon tolkade bakom honom, det tog han med ro! Vi mötte upp hästarnas hovslagare vid deras stall då dom skulle ha med sig tre hästar så där ifrån gick jag äran att rida deras C-ponny Norpan till samlingsplatsen för luciatåget. Pigg och glad herre på 22 år, märktes inte att han var så 'gammal' dom måste räknat fel på några siffro där och år! Sedan på plats så fick jag tömmköra deras shettis Mulan runt i luciatåget tillsammans med Sofias systerson som satt som tomte i släden, väldigt roligt och Mulan kastade med huvudet och bockade och travade runt där helt utan bekymmer, pigg och glad var hon och liten! Systersonen satt och skrek 'tjoohooo' när vi travade, han gillade det också!
 
Efter luciatåget red jag hem Norpan igen och hoppade av hemma vid deras stall och fick sedan skjutts till 'vårat' stall och när jag kom dit så mockade jag åt Bubblan som stod inne i boxen och halv sov när jag kom, lindade hans ben samt satte på Back on Track hasskydden på honom, Sofia och Bam kom inte långt efter så hjälpte henne med honom, mockade åt Bam, tvättade vattenhinkar och vi fyllde på vatten och sjönk sedan ihop på sadelkammar golvet av utmattning och åt våra mackor och drack saft, sjukt skönt att få sitta ner efter allt detta, ridning, tolkning, tömmkörning och ridning, stegräknare på mobilen stod på lite över 23000steg, sen hur rätt den har vet jag inte men om det är rätt så svimmar jag, ha ha.
 
Hästarna står ute i 'stallgången' och väntar på att få komma in i boxarna
 
Bubblans box med sågspån... ha ha vi hatar egentligen sågspån!
 
Bubblan i sin jäääätteeeeee box.
 
Bilder från Bubblans lilla stall med sadelkammaran i bakgrunden.
 
Bambams box som är i ett annat litet stall, hästarna ser varandra ändå trotts olika stall!
 
Tömmkörningen på luciatåget med lilla Mulan.
 
Och slutligen lindad och klar för natten, bästa Buffalo!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se