Gårdagens mörkerritt

Jag tog mig igenom arbetsdagen igår med mycket om och mer, för det första så arbetade hela kroppen emot mig och inte nog med det så fungerade inte jobb-mailen på datorn så jag fick sätta mig vid en annan dator och sitta där, vilket blev konstigt, ha ha man är så van vid att sitta vid 'sin' arbetsdator där man har allting runt sig och vet vart allting finns, men det gick det också att låna kollekangs dator. Hade blivit jobbigt annars eftersom dom flesta mailar till oss med stugbokningar osv osv. Men hem kom jag och sambon hade lagat tacos till oss, njöt av maten i lugn och rå och bytte sedan om till stallklädern och klädde på hunden kläder och åkte till Sofia och hästarna.
 
Vi tog oss en härlig uteritt med pannlampr, super mysigt. Stjärnklart och hästarna skötte sig kanon bra! Bubblan var till den början väldigt spänd och trippade mer en gärna framåt, men lugnade ner sig när vi kom in i skogen och resten av turen, inte ett ända hopp eller busskutt bjöd han på, han höll sig på marken med alla fyra hovarna, förutom att han hellre trippade och ville små trava hela tiden på asfaltsbiten mot skogen, men han var otroligt lätt och fin i både mun och att rida ihop och lyfta ryggen på, super roligt!
 
Jag behövde den ridturen och idag blir det att julbaka med svärföräldrarna, sambo och alla andra som hör till familje, lussekatter, pepparkakor och lite annat ska bakas, längtar till lukten som kommer bli i huset! Wilmis också jag ska nu ta en lunch promenad och sedan äta lunch, och vidare till svärföräldrarna där vi tillbringar resten av dagen. Det är min lördag det, imorgon blir det ridning igen med Sofia, så for vi se vad den uteritten/ritten bjuder på! Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se