Handskar för sommar & vinter

 
Back on Track | Lizy Roeckl | Madrid Roeckl | Grip CRW 
Jag har haft ett par Grip CRW, väldigt sköna ridhanskar inte alls så där fulla med obekväma och skavande sömmar i fingrarna och på handflatan, utan väldigt sköna och lagom att rida med på vår/sommar eller varma höstdagar. Mina favoriter här är dom som heter Madrid Roeckl, fantastiskt fina och jag älskar att man blandat brunt och svart, det gör dom bara ännu snyggare! Har prövat dessa och även dom är super sköna, nästa inköp kommer bli dessa helt klart! Sofia har handskarna som heter Lizy Roeckl, också fantastiska sköna och kanon bra varma sommardagar när man vill ha handskar men inte för tjocka! Back on Track handskarna är med bara för att Back on Track är det absolut bästa, och dessa är tunna och sköna att ha på sig, kan även användas under ett par vinter handskar!
 
 Liva CRW | Weldon Roeckl | Reflective CRW | Winter Grip Roeck
Reflex vantar perfekta under vinter och mörka höstdagar, syns bra och fodrade vantar är alltid skön på vintern. Jag själv hatar att rida med tummvantar på vintrarna, så jag föredrar faktiskt dessa fingervantar. Weldon från Roeckl är grymt snygga och sköna, dom rosa med reflex är sköna att ha på sig, dom passar sig dock bäst till stallsysslor osv, det har mina gjort i alla fall! Ridit med dom enstaka gånger, men rätt klumpga att rida med. Doms sista svarta är både sköna och snygga, finns inget ont att säga om dom. Vintervantar kan jag tänka mig är svårt att få snygga och varma, men jag tycker dom lyckats här!
 
Har ni någon favorit? Vad rider ni med för handskar och vad har ni för handskar när ni gör stallsysslor?Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se