Har ni haft en sådan dag någon gång?

Ni vet en så där dag när ni vaknar och inte alls vill göra något, har inte lust för något och tänker ungefär att just idag behöver världen inte mig. Just en sådan dag hade jag idag och jag valde då att inte göra ett skit, ursäkta fula ordet. Min dag började med att jag vaknade vid halv nio tiden och kurrade ner mig mer i sängen och kollade på serien SKAM, sedan stannade jag i sängen en timme ungefär, gick ut med hunden ochgav henne frukost som hon vägrade äta. Gick tillbaka till sängen och kollade på SKAM, gick upp och la mig på soffan istället och har sedan dess legat i soffan och kollat på serien, förbannat bra serie! Jag är helt fast men jag kollade klart på hele säsong två idag så nu är det slut... Någons om vet när det kommer ut mer avsnitt? 
 
Jag har alltså legat i sängen och på soffan hela dagen idag, sambon kom hem vid ett och jag stannade i soffan ändå, det var inte förens vid klockan fyra som vi (jag klädde på mig kläder) och vi åkte till affären och köpte lite ingredienser till lite julgodis, det blev sju minuterskola, saffrans praliner som jag ska rulla snart och även med ljuschokladoch citronsmak, den blev en ren chansning av chokladen som blev över efter jag dekorerat våra mozartkulor som vi också har gjort. Så nu har vi lite julgodis att bjuda på, jag hade egentligen velat göra flera olika praliner men helt ärligt så orkade jag inte det, jag är nöjd över det vi gjorde idag och tror att allt kommer försvinna i helgen när vi tar med det till svärmor där vi ska fira julen ihop med sambons släkt. 
 
Tyvärr ingen händelserik dag men så skönt att bara få bara och skita i allt, precis allt! Man får helt enkelt ta såna här dagar då och då, kanske inte allt för ofta men det var verkligen länge sedan jag bara släppte allt och inte gjorde ett skit på hela dagen, kanske bortkastad tid, men så värt det! Speciellt när jag inte sover något om nätterna och bara vaknar hela tiden, så har det varit skönt att bara kollat serier och låtit kroppen vila, huvudet och hjärnan kanske inte fick sig så mycket vila, men den överlever nog! 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se