Jag vågar nu säga..

..att bloggdesignen är HELT klart, idag gjorde jag klart det sista som ni ser längst ner på bloggen. Längst ner hittar ni nu mina kategorier, bloggarkiv, favoritbloggar och även liten text som förklarar mer vad bloggen handlar om. Länkarna i menyn ovanför headern är också helt klara och länkar till startsidan, om mig, min instagram och min mailadress för dom som vill kontakta mig via mail/e-post. Längst ner på bloggen hittar ni också länk till att följa min blogg på Bloglovin', gör gärna det om ni har lust med det! 
 
Jag är sjukt nöjd med bloggensdesign nu och planerar att behålla denna länge. Det tog tid att koda allting och nu äntligen är det klart, hel nöjd är jag. Och för den som undrar så nej jag kodar inte åt andra, inte hela bloggdesigner, det har jag inte tid med. Var knappt så jag han med att koda denna idag och alla andra små strö timmar jag lagt på att koda designen, där emot kan jag göra blogg headers, men även här så har jag inte så mycket tid till detta, men släng iväg ett mail vid intresse eller kommentera på bloggen så ska jag se vad jag kan göra och vad jag kan ta mig tid till!
 
Men nu ska jag fortsätta att fixa till min årsresume som ska komma upp månadsvis här på bloggen, först bilder från bara Januari sedan Februari, Mars osv osv. Så ett inlägg kommer gå åt en hel månad, ska se till att få med så mycket som möjligt, systemfotade bilder och även mobilbilder på vad som hände i alla månader under 2016, för 2016 börjar leda mot sitt slut om 22 dagar är det 1 Januari 2017, taggade?
 Kom ihåg mig?