Krypa ner i soffan

Så börjar denna lördag lida mot sitt slut, jag är helt slut i kropp och huvud. Först lite virrigt och konstigt på jobbet, men jag lyckades med det jag skulle och blev helt klar, sålde en hel del säsongskort inför skidsäsongen på anläggningen, mycket roligt att det är så många som köper och fler blir det! Vi närmar oss öppningen för säsongen mer och mer, och just att det kommer snö idag och imorgon och ska fortsätta vara kallt är bara tummen upp, nu kan vi lägga snö för allt vad vi är värda så vi kan öppna upp inför säsongen, för dig som inte vet så arbetar jag här på Bjursås SkiCenter sedan ett år tillbaka, trivs som fisken i vattnet och villaldrig byta jobb!
 
Men nog om jobb, för imorgon är jag helt ledig och vad dagen kommer bjuda på vet jag inte. Känner jag min kropp rätt så kommer det bli otroligt svårt att ta sig upp ur sängen imorgon, dels för att jag alltid har ont i kroppen på morgonen, kroppen vilar liksom aldrig och sen har jag karat snö på hela våran uppfart så träningsvärken kommer väll komma smygande så där jätte skönt och stelt! Men nu ska jag ta mitt gott gott som jag nyss var och köpte på affären, lite julmust, chips, världens godaste choklad och nötter och kolla på lite film. Antingen någon som går på TV eller sätta igång någon via datorn!
 
Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se