Måndag it is

Godmorgon måndag och godmorgon alla ni där ute!
Ni vet säkert att jag hatar att gå upp tidigt, det ör det värsta jag vet! Men jag älskar det också, jag älskar att komma upp i tid och kunna göra mig i ordning i min egna takt, äta frukost som varje morgon består av ett glas o'boy, som jag dessutom måste köpa mer av idag då den tog slut till dagens frukost glas. Idag kom jag upp i en bättre tid, jag snoozar från halv sju till klockan åtta, det är inte bra. Jag vet själv att jag bli tröttare och tröttarna när klockan på mobilen rinnger var tionde minut... Men den varma sköna sängen lockar helt enkelt mer en att gå upp och klä på sig och inta den nya dagen!
 
Men idag kom jag upp i tid och vädret ute är fantastiskt, himmelen har alla möjliga olika färgerna! Så vackert, verkligen! Termonetern här inne står på minus en grad, vilket inte är så farligt kallt. Men nu ska jag ta och klä på mig, ut med hunden och föröska få i henne hennes frukost som hon vägrade äta idag, sen mot jobbet! Ska egentligen vara ledig idag men jag och kollegan har bytt lite dagar, så min vecka kommer gå ihop mycket bättre nu när vi bytt dagar! Veckans planering ser ut så här:
 
Måndag: Jobb mellan 9.00 - 17.00 därefter inget planter, tvätta och dammsuga hemma. 
Tisdag: Ledig, rider hästarna till nya stallet och installerar dom där + ridande luciatåg på kvällskvisten. Om vi tar med båda hästarna eller bara en vissar sig, det beror på hur den vita sköter sig på turen från gamla stallet till nya!
Onsdag: Ledig, just nu inget planerat förutom att ev rida/stallet.
Torsdag: Jobb mellan 9.00 - 17.00
Fredag: Jobb mellan 9.00 - 17.00
Lördag: Jobb mellan 9.00 - 14.00
Söndag: Ledig och har inget planerat, om jag inte ska åka in mot stan och handla en julklapp till Sofia. 
 
Kan tillägga att dom dagarna där det bara står jobb så har jag saker att göra, men inget som är fast bestämmt, det är alltid små saker hemma som ska fixas, tvätta, diska och allt där till, sen är det värdelösa dagar att jobba, jobba fram till fem varje gång jag jobbar är ingen höjdare i mitt tycke, man hinner liksom inte med så mycket efter jobbet, men men man får bita i det sure äpplet och göra det bästa av situationen! 
 
P.S det är en sådan här vacker morgon som man vill vara i stallet tidigt och rida....Kom ihåg mig?