Mina julklappar

För mig är julafton och julen mycket mer en bara julklappar och att ge och få. För mig handlar julen om gemenskap, samla familj, släkt och vänner och ha det mysigt, äta godmat, kolla på Kalle Anka och öppna julklappar. För barnen är det viktigaste julklapparna, men jag kan också förstå barnen att dom vill ha julklappar, öppna dom och se vad som är i dom, bli överraskade på vad dom får. På ett sätt är det ju med kärlek man köper julklappar och ger, man köper ju inte bara en eller två för att få det gjort. Så egentligen hör julklapparna till, även fast dom inte är så viktiga för mig, men jag är tacksam för det jag fått och det var verkligen fina saker och behövliga saker om vi säger så! 
 
Av sambon fick jag ett presentkort på IKEA, välbehövligt!!
 
Sambon fick skärbrädan av sin mormor och jag fick dom fina plåtlodorna, muggarna av svärföräldrarna och sedan gick vi ett varsit jättefint ljus(hållare? lykta?) av sambons moster, väldigt, väldigt fint allt!
 
Av mamma fick jag dessa söta muffins/cupecake formar som är formade som hjärtan.
 
Av mamma fick jag också ett par nya träningsbyxor, perfekt! Och från jobbet fick jag en mössa!
 
Jag och sambon tillsammans fick ett stryckgärn från min mamma, dock var det väll mest jag som önskade mig ett, ha ha
 
Av Sofia fick jag ett nytt underställ, det behövde jag verkligen!
 
Från tomten (läs mig själv) fick jag en kanon bra salladsskål!
 
Och förutom allt detta fick jag en tröja av sambon också, men den hamnade inte på bild och sedan fick sambon en skruvdragare och såg som vi verkligen behövde!
 
Vad fick ni i julklapp?Kom ihåg mig?