Mot äventyr

Har idag hunnit jobba några timmar, från nio fram till halv tolv närmare bestämt, blev lite gjort på jobbet och när jag var klar med det sp fast det inget annat för mig att göra så jag åkte hem, ska nu äta lite lunch, kolla runt på datorn, ligger efter i att kolla på youtube så ska göra det och kring kvart i ett så åker jag mot bensinstationen för att tanka i lite bensin i bilen och vidare på äventyr till Mora.
 
Jag ska möta upp min bästavän för att få låna hennes sadel igen, har lånat den på Lomas en gång tidigare men ska nu låna den till Bubblan och testa den på honom. Det är en ur skön och snygg Kingston Dressyrsadel från Börjes tingsryd, fantastisk sadel att rida i och jag håller tummarna för att den passar Bubblan och hans rygg. Hade varit skönt att kunna ha dressyr sadel om vi ska träna för tränare här snart när Bubblan är mer igång. Så jag ska möta upp henne vid två tiden ungefär i Mora, tar mig ca en timma att åka dit beroende på trafiken efter vägen och väglaget. Och vi ska även åka vidare till Orsa för att hälsa på hennes utlånade häst Idenors Oliver, honom har jag ridit många gånger, dressyr, hoppning och terräinghintar har vi hoppat över. Ramlat av honom på en äng med snö har jag också gjort och vi passar på attåka och hälsa på honom tillsammans, var länge sedan jag såg honom. Han är verkligen jätte fin på alla sätt och viss, trevlig, busig och personlig! 
 
Jag har till och med tävlat Oliver en gång, en clear round på 70 cm, felfritt blev det! Så ska vi väll snacka ikapp på allt som hänt sedan vi såg sist och lite annat, trevligt, trevligt. Jag bjuder på några bilder på mig och Oliver vid olika tillfällen, visst är han vacker? Och hoppar som en gud gör han också!
 Kom ihåg mig?