Raka häst

Pust och stön om man får säga så!
Efter en dag på jobbet där det har varit full rulle hela dagen med allt möjligt, glada kundar, förbannade kunder, nöjda kunder, sura, otrevliga och trevliga, en vanlig dag på jobbet med andra ord. Är det något jag lärt mig under mitt år bakom disken i receptionen så är det att inte ta något personligt, kommer ihåg att det var svårt i början men det går bra nu, vi lär oss alltiv av våra misstag och försöker ständigt arbeta på att bli bättre på det mesta. En del gånger lyckas vi och andra gånger misslyckas vi, det jag gärna vill att folk ska förstår det är att jag bakom disken i receptionen är en människa jag också, jag är gjord av kött och blod, har känslor och klarar inte av att göra allt eller genomför allt men jag lovar dom när jag säger att jag ska göra mitt allra bästa för just dom! Vissa tror på det, vissa inte, denna branch där man ständigt ska serva andra människor är både hårt, tufft, lärorikt, underbart och en hel del andra massa ord!
 
Men nog om jobbet, idag blev det rakning av Bam. Sofia har planterat att raka honom en tid nu och idag gjorde vi det, jag fick stå för rakningen på honom, blev nöjd med en sida, den andra blev så där. Men man kan ju inte se båda sidorna samtidigt så vissa får se den dåliga sida och dom andra den bra, men jag är mest glad och stolt över att Bam var så duktig att raka. Inte en rörelse gjorde han när vi rakade honom, varken mellan frambenen eller ljumskarna, super duktig var han! Så nu är han rakad och Bubblan fick två fyrkanter på sidan av ryggen då vi misstäbker regnskållor, i år igen.... typiskt! Men men vi får se vad som händer med dom knölarna nu när vi rakad av pälsen, han har fått en sådan tät och bra päls nu, kanske lite för tät och bra för sitt eget bästa, ha ha.
 
Imorgon släpper jag ut hästarna och åker sedan till jobbet för att arbeta en sista arbetsdag innan jag tar två dagars ledighet, det det bli så skönt att få vara ledig nu över nyårshelgen också, kunna komma ikapp med allt här hemma och bara njuta av att inte jobba, ha ha nog för att jag gillar att jobb och jobba på mitt jobb, men ledighet är alltid skönt! Villa huvudet kan behövas ibland, ha ha. Men nu ska jag krypa ner i soffan framför en film med sambon och äta lite cashenötter.
 Kom ihåg mig?