Ridande luciatåg

Som förra året så ska jag delta i det årliga luciatåget som iår kommer hållas i grannbyn Grycksbo, förra året var vi här i Bjursås där jag bor nu och då red jag faktiskt på Lomas, fina och saknade Lomas. Minns att han var så sjukt stressad den dagen och nervös, och även jag. Det var jag som gjorde honom nervös och jag trodde och hande liksom redan tänk ut att han kommer inte sköta sig, han kommer hoppa runt och skrämma folk... men vet ni vad, han var så nervös i stallet och det var stimmigt i stallet pga att alla var där och sprang runt, väl på hästryggen och vi red iväg så skötte han sig kanon och under luciatåget gick han som en ljus!! Han gjorde ingenting, även fast Bubblan hoppade runt med Sofia så lyfte inte Lomas ens ett öra mot honom och han brukade alltid hoppa när Bubblan hoppar runt, men inte denna gång! Han var så duktig och jag är fortfarande stolt!
 
Och iår är det dags igen fast igår utan Lomas då. Jag rider iår på Bubblan och vi planerar att vara pepparkaka, dock går det inte så bra... Jag tänker att vi ska ha en brun fleecefilt mellan westernpadden och sadeln coh sy dit kristyr liknande och sedan även sätta på några pepparkakor och jag ska ha en pepparkaksdräkt men där går det mindre bra, jag har hittat en som kan passa med massor av kläder under meeen den är slut i lager så jag har mailat till shopen och ska även ringa till dom på måndag och höra om dom har någon ute i butik som dom kan skicka... För dessa butiker liker kring Göteborg osv så det blir liiiiiite långt att hämta en pepparkaksdräkt för att använda en gång om året, tänker jag ha ha. 
 
Håll era tummar och tår för att jag får tag på en pepparkaksdräkt! För jag vet inte vad jag vill va annars, alla ska vara tomtar och tärnor, och jag var tärna förra året och känns tråkigt att vara detta det här året också... Sofia har lite olika ideér som att klä ut Bam till en julgran och hon en tomte haha och jag vill så gärna vara pepparkaka det här året, försökte förra året men gav upp och var tärna på Lomas..
 
Brukar ni delta i ridande luciatåg?


Lina    •     •   http://nouw.com/linanilsson91

Här hos oss rider vi inte luciatåg men föreningen där jag använder ridbanan brukar göra det =)
Jag själv skulle dock inte vilja vara med eftersom jag inte riktigt vågar lita på mina hästar till det ;)


Kom ihåg mig?