Så här i juletid

En ledig onsdag spenderades på stan tillsammans med min syster, tänkte det är lika bra att köpa julklappar innan det börjar bli för mycket folk för att kunna gå runt i dom olika butikerna, det blev julklapp från mig själv till mig (skriver sambons namn på paketet som att det är han som ger den till mig, ha ha) och en julklapp till sambon och den andra fanns här hemma redan och även en julklapp till mamma och pappa, perfekt! Har från klockan ett till fram till nu slagit in julklapparna, blev nöjda med alla förutom en, den ser inte bra ut. Men jag orkar inte göra om det och dessutom har jag inget mer inslagningspapper, för det jag köpte på Ö&B var bara tre meter och tog slut väldigt fort, men fint är det! Älskar att slå in julklappar, pyssla och hålla på! Dessutom ännu roligare när jag köpte en lite låda från Rusta med lite smått och gott till att punta paketen men!
 
Dagen gick fort och nu ska jag snart förbereda maten till ikväll och sedan ta det lugnt, aktivera mitt gratis viaplay konto som jag fått av min bror i julklapp, (tidig julklapp) och kolla vad som finns att se där! Vill ju se Gåsmamman men det kommer ut ett nytt avsnitt på C more serier den 26 december, buhu att behöva vänta tills dess! Men ska nog leta reda på någon annan bra svensk serie som är liknande som Gåsmamman, har ni något tips?
 
Wilmis fick också en liten tomtetröja som hon ska få ha på julafton, så söt! 
 
 

Haha Wilmis är redo för sin första julafton 😍❤️ #tomte #tomtenisse #wilma #hundnisse #tomtenshjälpreda

Ett filmklipp publicerat av M A R I C A L I N D B E R G (@mariicaliindberg) Dec 7, 2016 kl. 5:43 PST
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se