Ta in hästarna

Igår tog jag in hästarna, var tänkt att jag skulle åka dit själv och ta in dom, ge dom kraftfoder och sedan åka hem, men Sofia följde med då hon ändå inte hade något för sig, så vi tog in hästarna, bytte från utetäcke till innetäcke och gav dom sitt kraftfoder, nu äter dom inte kraft foder från kraaft, för det är ren skit. Utan jag skriver kraftfoder för det är enklast, ha ha. Bubblan äter ett foder från Primero total och Bambam äter från Marstall Premium vet tyvärr inte vilken han äter, vet att en han äter är havrefri och den andra inte, sen får dom båda ett pulver för leder från Marstall, vi har aldrig haft häst som äter Marstall produkter vi vill helst ha Muhldorfer eller Primero total till båda hästarna, Bambam behöver dock lite mer en bara Primero total fodret. 
 
Men tillbaka till insläppet av hästarna, då vi sedan fixade till lite till i sadelkammaren (läs fyllde på med ännu mer hästsaker), så nu är det så gott som fullt, tar vi in mer kommer vi inte in i sadelkammaren, kan fixa kort på den eller kanske en lite film! Hade tänkt filma en liten 'när jag lunchar hästarna film' och på började att filma lite påväg till stallet men jag blev ju avbruten av att mamma och pappas rök bran, ha ha
 
Hästarna fick komma in kring halv åtta tiden igår och sedan blir dom nattade vid typ tio tiden på kvällen, vi vill ju att hästarna ska ha mat så ofta som möjligt under dagarna och nätterna, få sitt tuggbehov och allt där till. Så frukost, lunch, kväll (får dom i boxen) och sedan nattpåsen med hö.
 
När tar ni in era hästar?


Lisa Fager    •     •   http://lisafager.com

Vi brukar ta in dom typ vid 18 tiden, på somrarna går dom in vid kvällsfodringen :)

Lina    •     •   http://nouw.com/linanilsson91

Jag skriver också kraftfoder fast det inte är från Krafft, mycket lättare =)

Vi tar in våra klockan 21.00 på kvällen och nattar dem då.
Rider jag på banan eller longera tas dem in tidigare , runt 17.30 för jag ska hinna med båda.
Annars går dem ute till 21 var dag om det inte är jätte dåligt väder vill säga, då trycker dem vid öppningen ;)


Kom ihåg mig?