Veckans alla dagar

Jullov!!!! Eller inte riktigt då, var länge sedan jag hade ett jullov eller ett lov överhuvudtaget! Men vad gör det, kan dock sakna skola en hel del faktiskt, kompisar, hästarna och allt där till. Men inget jullov för mig här inte, denna vecka är fylld med julfirande och stress, som det brukar vara. Jag har lite saker som måste hinnas med just denna vecka, annars blir det kaos, typ. Så här kommer min vecka se ut, inte helt spikat vissa dagar, lite rörligt och flyttbart schema om vi säger så!

Måndag: Jobb mellan 09.00 - 17.00, därfefter GASA in till stan för att gå in på Jaktia och köpa hundmat till Wilma som räcker till idag och frukost imorgon, så mate måste handlas idag. Ska även plocka in hästarna vid åtta tiden ungefär.
 
Tisdag: Jobb mellan 09.00 - 17.00, sen iväg och rida Bubblan. Vad vi gör är inte planerat, vi håller på att sätta igång honom fortfarande, vi måste fokusera framåt, framåt och framåt inte hålla på och studsa runt och hoppa som en ny inriden unghäst...
 
Onsdag: Lediga, rida antingen båda två, Bam och Bubblan, eller bara Bubblan. Vi får e lite hur jag gör där. Ska även hinna baka lite julgodis osv.
 
Torsdag: Ledig och fortsätta baka julgodis och allt där till. Kanske rida också.
 
Fredag: Jobb mellan 08.30 - 16.00, på torsdag öppnar jobbet för säsongen, så nu börjar jag jobba mycket och olika tider, varierar mellan 08.30 - 16.00 och 10.00  17.30 ca. 
 
Lördag: Julafton och jag jobbar från 10.00 - 16.00 vad det ser ut som nu i alla fall. Jobbade förra julen också och minns att vi stängde tidigare, så håller tummarna för att vi kan göra det i år också, Jag menar efter 12 så är ju alla hemma och inväntar kalle Anka och dyligt!
 
Söndag: Jobb mellan 08.30 - 16.00 och inget planerat efter det. 
 Kom ihåg mig?