Läs mer om Wilma

Wilma heter då min och min sambos lilla hund, hon är idagsläget 11 månader ung och lever livet, hon är av rasen Chihuahua, och ja hon är renrasig. Får ofta frågan vad det är för raser i henne, men det är bara en ras och det är Chiahuhua. Hon är dock utan stamtavla och bara registrerad i jordbruksverket. Men lika fin för det är hon! Vi köpte och hämtade henne i Rättvik inte alls långt ifrån där vi bor och hon har som sagt hunnit bli 11 månader gammal, tider går fort, valptiden går fort.
 
Hon är framför allt vårat sällskap, lyckopiller och familjemedlem. Det är husses lilla prinsessa och matte duger ibland, när husse inte är i närheten. Jag tränar lite med henne då och då, hon kan en hel del som det vanliga sitt, ligg, snurra runt, upp med labbarna, stanna, sitt fint, vilken hand och jag har på börjat lära henne att 'kissa'. Hon är lätt lärd och rolig att lära in och älskar att lära sig nya saker. Hon är dock försiktig, speciellt mot nya människor och platser, men finner sig rätt snabbt in och accepterar läget. Barn är inget hon gillar eller kommer överens med, hon springer ifrån dom och vill inte vara med dom, så barn är inget vi utsetter henne för just nu, men absolut något vi tränar på. 

Full av energi och lycka i denna lilla hund och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, inte överlevt? Hon är mitt allt, vårat allt och gör våran vardag så mycket bättre. Och för det är jag så tacksam över att hon är vår!Kom ihåg mig?