Nöjd häst och shopping

Har ni haft det bra idag? Jag har haft en helt vanlig arbetsdag idag denna soliga och varma fredag. Folk som kommer och köper glass, kaffe eller bara kommar in och frågar frågor. Campinggäster som cill checka in eller checka ur från campingen. En helt vanlig arbetsdag helt enkelt som avslutades med pizzalunch med sambon samt två vänner, snacka skit och planera lite inför morgondagen när vi bär av mot Strängnäs för en hel dag på driftingbanan. 

Men nog om min fredag, igår åkte jag upp till Texas för att lämna det jag köpte på hööks för någon dag sedan, köpte då en bekväm och störra flughuva till Texas som verkligen att jätte bra på henne, perfekt verkligen! Sen köpte jag ju även pälsglans, flumedel och Fyra ess hästsalva till henne + en liknande flughuva fast till hagkompisen Dadri. Så so msagt åkte jag och lämnade det hos Texas igår och jag tömmkörde även henne lite i paddocken, gick bra, med tanke på att hon är lite ur form så är jag nöjd men hon la sig mycket på bogarna, och släppta rumpan och bakbenen, men hon är väll starkast i det läget just nu, så vi får helt enkelt arbeta oss uppåt och stärka rumpan och bakdelen, med lite klättrning och ridning/tömmkörning, hon är ändå 20 år gammal så vi får ta det lite lugnt med tanke på att hon varit avställd sedan jag lämnade gårde 2014. Bara ridits någon gång ibland i månaden, så vi börjar sakta men säkert.

Så för att vara första longeringen/tömmkörningen i paddocken på några år så är jag nöjd, haha nu lät hon väldigt gammal men hon känns inte som 20 år och hon beter sig inte som 20 år, så vi fortsätter sålänge det finns glöd kvar i henne och ju mer hon får komma ut och röra på sig ju gladare blir hon och i bätte form. 
 Kom ihåg mig?