Fortfarande svullen

Godmorgon, eller godbrunch!
Efter att inte ha haft en sovmorgon på ett par dagar och efter gårdagen med en hel dag på jobbet och med svullna armbågar + hand så var det otroligt skönt med en sovmorgon idag. Gick bara upp när jag vaknade och tog med mig hunden på en promenad, dock tröttnade hon efter halva vägen och bestämde sig fr att springa hem igen, ha ha tur vi gick på en väg där det inte kommer bilar och vi inte var jätte långt hemifrån... Knäpp hunden och enormt stor vilja och proppar i öronen!
 
Dagens plan är att ta det lugnt, vill vila med hand då den fortfarande är svullen, inte lika mycket som igår men den är svullen och gör ont, så efter detta inlägg ska jag lägga mig i soffan och slappa framför lite serier, bara för att jag kan. Borde måla våran toalett dörr och dammsuga men det kan jag ta en anna dag, typ efter jobbet måndag och tisdag eller dom lediga dagarna som kommer, bra att ha en liten plan i alla fall!
 
Tyvärr ser min dag inte mycket bättre ut en att slappa och ta det lugn, det behöver man ibland. Ska försöka ta mig till stalle när Bubblan ska skos också, men det är lite senare. Vi hörs och ha det bra sålänge!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se