Hemma i skogen igen

Hej och hallå, jag har inte riktigt bloggat något under helgens gång då jag varken orkat eller velat. Har ju varit ner till Stockholm och tagit del av Sweden international Horseshow som hölls på Friends arena i Solna. Jag och min vän Jeanette åkte ner på lördag morgon, perfekt med ett tåg tjugo i åtta på morgonen dagen efter julbord, ha ha men det gick bra ändå. Lite strul med fel skyltning på stationen då det stod att tåget var utbytt med buss fast det inte var det, så vi höll på att åka med en buss istället för vårat tåg, men på tåget kom vi i alla fall och ner till Stockholm.
 
Väl där nere så hittade vi fel fritt från Centralstationen till hotellet, helt otroligt, vi tog aldig fel buss eller fel tåg när vi skulle någonstans, alltid rätt och allt gick problemfritt, bussen var sju minuter försenad en gång i helgen resten gick verkligen klockrent, är mycket imponerad över oss båda som lyckades ta oss runt i Stockholm utan att gå vilse eller åka vilse, men lit enklare var det nog tackvare att man åkte lite tåg osv med pappa och mormor för många, många år sedan. 
 
Till själva horseshowen så var det bra, vi kollade på kvällsshowen på lördagen sedan kollade vi på alla shower/tävlingar på söndagen, gick på mässan på lördagen och passade på att gå på den när det var en show som pågick så vi slapp brottas runt på mässan, jag köpte mig en ny Spooksväst och inget mer, valde att hålla hårt i mina pengar då lönen inte var den bästa denna månad tyvärr, men jag är väldigt nöjd över den nya fästen, den finns att köpa här hos Spooks, jag köpte min självklart till ett super bra mäss-pris!
 
Så jag är nöjd över helgen och det var underbart att få komma iväg från skogen lite, men nu är det skönt att vara hemma också. Hotellet var verkligen super fint, undernart god frukost med mycket valmöjligheter och trevlig personal, vi bodde på Clarion Collection Hotel Tapto, detta hotell vill jag verkligen bo på nästa gång om vi åker ner till horseshowen nästa år igen! Men då ska vi gå på lite färre shower då det blev lite mycket att kolla på så många, men nöjda är vi! ne helg fylld med hästar, skratt, godmat och mycket roliga stunder!
 
Min nya snygga väst i marinblått!! Dödligt snygg och dödlig skön!
 
Första hotelfrukosten!
 
Hotelfrukosten samma dag som vi åkte hem!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se