Hjärnan smälter bort

I förgår slog det till och jag fick ont i halsen och igår kom snuvan, feber, hostan och huvudvärken, perfekt det som jag beställde! Verkligen inge, jag skrev inte på några papper för att bli sjuk, men nu är jag det tyvärr och jag är verkligen inte bra på att vara sjukt, jag vet att man bör ta det lugnt och vila, men jag kan inte det, det går inte. Me som tur så har jag lyckats tagit det så lugnt jag kan genom att läsa Therese Lindgrens bok som jag nu läst ut på fyra dagar, ha ha. Fantastiskt kvinna och fantastiska bra bok, mycket bra att läsa. Man får en mer bakgrundshistoria på hur det har varit för henne med sin psykiska ohälsa bakom kamerorna som hon inte vissat så mycket.
 
Men helt fantastisk bok och jag rekommenderar den varmt! Kanske till dig som lider av psykisk ohälsa eller har någon i din närhet, den är värt att lägga pengarna på och tiden på, jag skulle kunna läsa om den igen, och igen! Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i soffan och kolla på serier, knarka lite medicin, nässpray och halstabletter och hoppas att detta är över snart! Helst igår, eller helst hade jag inte velat vara sjuk ver huvudtaget!
 
Helt ärligt orkade jag inte hitta en bild till inlägget.
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se