Läsa en bok

Det är inte fota jag läser böcker och när jag läser böcker så läser jag oftast om och om min favoritbok som heter BRÄND, älskar den boken och kan en näst in till utantill. Drömmen för mig hade varit om den blev en film, ha ha. Men nu har jag faktiskt beställt hem en bok och inte vilket som helst heller utan Theres Lindgren's bok Ibland mår jag inte så bra. Och just denna mening passar bra in på mig, ibland mår jag inte så bra och det är folk i omgivningen som inte förstår en när man mår dåligt, när man säger att man inte orkar eller vill, för att mar mår dåligt. Man får oftast kommentarer, 'hur kan du inte må bra?', 'du har ju allt då måste må bra' ' vaddå orkar inte, är du lat eller?' och allt där till. 
 
Jag beställde boken idag och hoppas att den kommer fort så jag kan börja läsa den, jag ska även tvinga sambon att läsa den faktiskt och hoppas på att han för en inblick också, för ibland mår vi både inte så bra.

Denna följande text är lite mer om boken:
"Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber. Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor består av allt från glada skönhetstips till tårfylld ensamhet. I den här boken fördjupar hon sig mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest? Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt?

På ett ärligt, personligt och ofta humoristiskt och lättsamt sätt tar sig Therése Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar. Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet. Therése varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta. Hon delar även med sig av tips som hur du andas dig ur en panikattack, hur du kan prata om ditt tillstånd med vänner och familj eller något så grundläggande som hur du tar dig upp ur sängen på morgonen. Ibland är det såklart viktigt att man söker professionell hjälp och andra gånger kan man faktiskt må bättre av att acceptera läget."

Jag hoppas verkligen boken är bra och kan kanske hjälpa både mig och andra att förstå. Jag beställde mig från Adlibris för 156 kronor + miljöfrakt 25kr.
Du kommer direkt till boken om du klickar här.
 
 
 


Amanda    •  

Åh, den boken vill jag läsa! Kan tänka mig att även jag kommer känna igen mig en del i den :)

Josäfin Andersson    •  

åh, är också så sugen på att läsa den! :D


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se