Och där sa kroppen ifrån

Godmorgon på er,
Jag tog en sovmorgon idag och gick upp när svärmor och mamma kom hit för att fortsätta med vårat kök som dom har börjat renoverat. Så här var det, jag kom hem från jobbet igår vid halv fem tiden ungefär och det lyste otroligt mycket från köket konstigt tyckte jag! Kom in och sa hej till sambon och började leta efter mamma då jag sätt hennes bil nede vid vägen vid vårat hus..Gick in i köket och möttes av att taket började bli vitt och spakel på väggarna, dom har börjat renovera vårat kök!! Sambon har hållt detta som en hemlighet för att överaska mig och jag började självklart gråta, ha ha och när jag såg tapeten som skulle upp började jag gråta ännu mer, ha ha. Dröm tapeten! Det kommer bli så förbannat fint i nya köket! Mamma och svärmor fortsätter måla taket idag och sedan ska det torka och sedan ska tapeten upp, hihi längtar!
 
Men jag ska till jobbet och jobba från 12.00 till 18.30 idag, sjukt tråkigt arbetstid och dessutom ska jag sitta nere i relaxen/poolhuset på jobbet, sälja lite dricka och ta emot kunder som vill bada, det är så tråkigt att sitta där nere. Men men vad gör man inte när man behöver extra timmar på jobbet, mer lön helt enkelt! Men för någon dag sedan sa min kropp stopp, jag har haft det stressigt på jobbet denna vecka, pga olika anledningar och jag har försökt att strukturera upp allting och skriva upp allting jag ska göra under dagen, har gjort allting med en nypa stress för att verkligen vara säker på att jag hinner med och för någon dag sedan stressade jag jätte mycket på jobbet, hade redan ont över allt och mådde skit, fick skit på jobbet och allt där till så på kvällen efter en mysig fika med en vän och hennes valp så fick jag lov att åka hem till mamma och ta medicin... Mamma fick ge mig medicin och sedan åkte jag hem och dagen efter hade jag en stressig dag på jobbet så tarmarna och magen är inte helt hundra ännu, faktiskt... Men men idag blir det i alla fall en lugn dag, men måste börja med att städa i relaxen då den var uthyrd igår, typiskt! Jag som städade den så förbannat fin igår inför idag när campinggästerna kommer och sedan en bokning efteråt, där av det den 'sena' arbetsdagen..

Men, men livet rullar på trotts smärtor som det alltid gör och som jag alltid har. En del dagar är bättre en andra och en del är sämre en den andra. Ingen dag är den andra lik, jag måste verkligen känna efter på morgonen vad kroppen säger innan jag planerar vad jag ska göra. Men imorgon är jag ledig och har planerat in att rida Bambam åt Sofia som jobbar, Bubblan är inte helt hundra ännu... Så jag tar och motionerar Bambam lite istället och dessutom bar Bam brodd och sulor det har inte Bubblan.. Han ska skos så fort vi kommer in i stallet!
 
Hade så bra så hörs vi!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se