Svullna armbågar

Hej på er, det var ett (några dagar) sedan.
Jag sitter i skrivandes stund med en uppsvälld hand, handled och arm plus att den andra armbågen varit uppsvälld och underarmen dom senaste dagarna. Det gick ut i hansleden och handen idag på vänstra handen så mamma kom hem till mig idag efter jag slutade jobbet och gav mig medicin, så nu ska svullnaden gå ner snart. Men ont som helvete själv gör det, sitter med en varm vetekudde i knät och den uppsvällda armen vilar på det, super skönt att få lite värme. Man känner inte att det gör lika ont, och det är inte heller den smärtan man kan ta en ipren eller alvedon för utan det är bara att antingen vänta tills det går över helt, vilket kan ta flera dagar/vecka eller så sprutar vi i medicin så hjälper det till med det hela och får ner svullnaden sakta med säkert, lite för sakta tycker ju jag nu, men men det går bra med den varma vetekudden, tur är väll de!
 
Och jag tar mig en ledig söndag imorgon då vi har stängt på jobbet så jag har planerat att stanna hemma och vila och mot eftermiddagen ska jag bort till Sofia då Bubblan ÄNTLIGEN ska skos om och få nya skor, brodd och sulor! Underbart, och detta innebär också  ATT VI KAN BÖRJA RIDA HONOM IGEN! Han har vilat väldigt länge nu pågrund av att han slåg på sig i hagen och varit svullen som ni läst tidigare men nu är det bra och det ända som har varit nu är att han varit sommarskodd, så imorgon blir det vinterskor på, super härligt! Längtar till första ridningen på honom, den kommer nog vara fartfylld om vi säger så ha ha, en halv arab som vilat, he he ingen bra kombo!
 
Sen blir det två arbetsdagar (måndag + tisdag) och sen blir jag ledig till måndagen där på, för att min kollega ska jobba onsdag till fredag och jag och min vän Jeanette åker ju till STOCKHOLM INTERNATIONAL HORSESHOW på lördagen och kommer hem på måndag! Ser verkligen fram emot att få njuta av att bo på hotell, skratta med Nettan, äta godmat och kolla på showen såklart, och framför allt, SHOPPA! Har en låg budget iår, men det drabbar inte mig, bara jag hittar något roligt att köpa. För ett år sedan när jag var på showen så köpte jag ett par cerise rosa benlindor bara för att köpa något, ha ha hittade ingenting då. Hoppas på bättre shoppinglycka iår!
 
Ska ni på SIHS?Kom ihåg mig?