Upp och ner

Bloggningen har inte varit det första jag tänkt på under dom senaste dagarna, tyvärr. Jag har haft fullt upp och även kört på lite spontana saker då jag vissa dagar haft tråkigt, hör och häpna! Tyvärr är jag också inne i en upp och ner gång med mitt psyke som allt mer kommer oftare och oftare, det är stressigt på jobbet, man vill hinna med så mycket som möjligt under dom sju timmarna man är där, även fast jag försöker vara duktig och planera och skriva upp allt jag behöver göra så blir det stress ändå. Men idag har det gått bättre en tidigare dagar på jobbet, idag rullade allting på och jag stressade faktiskt inte än enda gång under hela dagen på jobbet. Super skönt, hoppas på en lika bra dag imorgon!
 
Och självklart går det upp och ner på Bubblan och hästeriet just nu, Bubblan är fortfarande svullen i höger framben och vi har trott att det har varit det ena och det andra, men med hjälp av många kunniga människor runt oss och rådgivning från veterinär så börjar han äntligen gå åt rätt håll! Inte lika svullen och svullnaden går ner mer och mer, Bubblan får mer och mer hjärnspöken så första uteritten kommer bli allt mer en spännande, om vi säger så. Men det positiva är att hans nya bett har kommit nu så vi kan ha det i munnen på honom nu efter vilan, perfekt! Vi tror att detta bett kommer passa Bubblan perfekt, det är ett Myler Pelham bett, bild ser ni längre ner här! Vi har i stort sätt bara Myler bett till hästarna, det bästa av det bästa! Enligt oss! Mitt tips till er, köp Myler bett! Det kostar, men dom är fantastiska!
 
Så håll tummarna nu för att allt fortsätter gå åt rätt håll med Bubblans ben så vi snart kan rida och komma igång med bloggningen ordentligt igen, älskar att skriva 'dagens ridpass' inlägg. Och bjuda på dagsfärska bilder på Bubblan, dock mobilbilder men det får ni nöja er med då min kamera nu helt och hållet är trasig och jag har tyvärr inte råd att laga eller köpa en ny, så min Iphone får agera kamera nu och i fortsättningen! Meeeeen tillbaka till mitt liv som är upp och ner, och ner och upp och ingen dag är den andra lik, idag ville jag knappt gå upp ur sängen men hasade mig upp.... Trotts smärtan i kroppen just nu så känner jag mig glad, mindre glad över att det ligger snö på marken, men men.. Nu ska jag värma på lite gröt till middag och mysa framför brasan och sedan ta en varm dusch! Vi hörs senare!
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se