2011-12-16

Lite spontant så där denna måndag så kopplade jag in min bärbara hårddisk till min datorn, bara för att kolla igenom vad det finns för bilder och sedan älskar jag att kolla igenom gamla bilder och sedan redigera dom och göra lite 'nytt' av dessa äldre bilder, och just när jag håller på att kolla runt så faller jag över dessa på Sofia och Bubblan... haha jag kan inget annat en att le!
 
Dessa tog jag på Sofia och Bubblan den 16 December 2011, det är alltså i December det här året 5 år sedan jag tog dessa bilder och jag var i stort sätt nybörjare bakom kameran och visste inte alls hur man skulle fotografera, men bilder blev det och temat var självklart Jul som ni ser på mössan och västen som går i rödfärg. När dessa bilder togs kände jag inte Sofia, eller jag kände igen henne som 'jaha hon med den vita hästen....' och då inte på ett positivt sätt, ha ha man hade hört ett och annat och sätt ett och annat på facebook, så när dessa bilder togs kände jag inte Sofia och Bubblan så bra, utan hon ville ha julbilder och jag ville fota hästar, perfekt!
 
Att jag idag, hela 5 år senare dessutom rider och sköter denna vita springare? Ni vet, den där vita hästen, ha ha. Han må va otroligt rolig, känslig, konstig, hjärnspöken och allt där till, men gud vad den här hästen har lärt mig, han är verkligen min läromästare och jag är så otroligt tacksam över att Sofia låter mig rida och sköta honom, han ger mig så mycket mer en bara glädje och några skratt under turerna, han utbildar mig, han lär mig. Han är absolut den bästa, att jag den dagen stod där i snön med mina sneakers och fotograferade denna vita häst med Sofia på ryggen och idag rider och sköter jag honom själv, så det kan gå!
 
Jag vill också skriva här att rid med hjälm kära ni, Sofia red utan hjälm här under fotograferingen och det var på hennes egna ansvar att hon red utan, detta är då 2011 och inget vi kan ändra på nu, jag skulle aldrig rida utan hjälm och råder er andra att inte göra det heller. Och ha skor på er också, ha ha
 
Och föresten, visst är det stor skillnad på Bubblan? 
 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se