Äntligen nya ridstövlar

Eller inte riktigt ännu men snart kommer jag äntligen åka och köpa mig ett par nya ridstövlar. 
Dom jag har valt finns på Hööks och är precis det jag letar efter, snygga stilrena och sköna bruna ridstövlar. Egentligen vill jag ha ett par bruna som kommer från Mountian Horse och heter Sovereign High Rider som ni också kan se på Linn Strelin. Dessa hade jag verkligen velat ha men jag tycker att dessa från JH Collection från Hööks är minst lika snygga och jag bara har en förkärlek till bruna stövlar! Jag tycker faktiskt det är snyggt att ha svart utrustning på hästen och så har man själv bruna stövlar, ha ha jag tycker det är hur snyggt som helst! 
 
Men dessa kommer jag köpa här i slutet av månaden, längtar verkligen! Dom heter JH Collection Lissone och ni hittar dom här. Dom kostar 1899kr för att vara exakt och nu vill jag bara ha slutet av månaden så jag kan köpa dessa, lagom till vintern. ha ha när det knappt går att rida med ridstövlar ute för att amn förfryser tårna.. Men men jag vill ha dom och jag vet inte hur länge dom kommer finnas på hööks, så lika bra att köpa dom reda nu. Ser redan fram emot första ridturen med dom! 
 
 


Hööks    •  

Bra val :) Hoppas du kommer trivas i dem.

Lina    •  

Så fina!
JH är en väldigt bra märka överlag, har lite saker från just JH som jag är super nöjd med =)

Svar: Jaa, mina ridskor kommer från JH, både sjukt sköna och har hållit bra länge nu!
Marica Lindberg

Lovisa Magnusson    •  

Verkligen snygga! Har faktiskt börjat gilla bruna stövlar mycket på sistone, trots att jag har svart utrustning. Riktigt snyggt till vardagsträning tycker jag. :D Hoppas du blir nöjd med dina nya stövlar, skriv gärna vad du tycker om dem när du hunnit använda dem ett tag. :)


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se