Fotografering inbokad

God kväll på er.
Tisdagen har passerat med rasande fart och nu intar jag tre välförtjänta lediga dagar får jobbet. Slippa tänka på jobbet serva människor och allt där till. Nog för att jag trivs väldigt, väldigt bra på mitt jobb och jag gillar det jag jobbar med, men det är krävande ibland. Vissa människor verkar verkligen inte förstå att vi inom detta yrke verkligen gör allt vi kan för att ge dom den bästa servicen som möjligt. Dom glömmer ofta att jag också är en människa gjord på kött och blod, tyvärr. Men som sagt nu är jag ledig tre dagar och det ska gå åt till att ladda batterierna inför lördag när jag ska jobba igen. 

Så imorgon tar vi oss en ordentlig sovmorgon och går upp när vi själva vill, utan att någon klocka ska ringa. Kring eftermiddagen ska jag hänga kameran på axeln och gå några hundra meter från huset för att fotografera Emmy och hennes Stokes, tanken är lite fina höstbilder och header bild till hennes blogg, om det blir någon bra vill säga. Hoppas kameran fungerar bra, då jag lämnade tillbaka min systers idag. Min krånglar lite, lite men det går att fotografera i alla fall. Ser fram emot att få rasta kameran och håller tummarna för fina bilder!
 
Ni får några bilder från sist jag fotograferade detta ekipage!
 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se