Gårdagens uteritt

Andra lediga dagen och börjat och jag ska göra mig klar för att åka till Sofia och hjälpa henne i sadelkammaren samatt vi ska ta en ridtur som vi gjorde igår, men idag rida lite på en äng vi hittade, jobba igenom hästarna lite. Men vi red igår också, en härlig skritt runda och jag och Bubblan travade och galopperade lite på samma äng som vi ska rida på idag.
 
Bubblan var något seg igår, gjorde inte mer en vad han behövde om vi säger så. Själva skrittrundan gick bra, vi gick en runda som vi gick för ett tag sedan genom byn så att säga, tidigare tur så blev Bubblan rädd för allt, men inte idag. Idag åkte det förbi buss på storavägen när vi väntade på att gå över, han gick förbi kossorna utan att bli rädd, han bevisar bara att dom gångarna ha blir 'rädd' för en brevlåda eller stenhög så är han bara otroligt töntig och måste liva upp stämningen lite, typ så... Knäpp häst! Han är stensäker annars, men när det väll sitter någon på ryggen som 'han känner' så kan han bli rädd för att möjligt, saker som han egentligen aldrig är rädd för annars... ha ha
 
Vi avslutade med några varv på en äng också, red rund ganska kravlöst så att säga. Men han blev ändå lite mer framåt efter lite galopp, han var fortfarande lite seg och blev avundsjuk på BamBam som fick stå vid sidan och titta på, ha ha så efter galopp i båda varven och trav i båda varven så gav vi upp och red vidare hemmåt, en bra uteritt men idag taggar vi lite mer jobb och krav på ängen, ser fram emot detta!
 
Och till råga på allt igår så satt jag och pratade om att köpa nya ridstövlar då jag vill ha ett par nya från Hööks, bruna såklart! Sa detta till Sofia när jag satte på mig mina svarta från hööks som jag tror heter massolin, säljs inte längre, jag gillar dom stövlarna men dom är inte så snygga.. haha vad tror ni händer med ena stöveln? JO DRAGKEDJAN SPRICKER! Jag tror jag dog där för några sekunder, jag klarar inte av att rida utan mina ridstövlarm det gör jag inte... massor av fula franska ord sades från min mun och jag fick låna Sofias shortshaps och rida med, lite samma som ridsstövlar men det var bättre en ingenting... sååå typiskt att dom går sönder precis när jag sitter och pratar omatt köpa nya... ha ha dom kanske kände sig utbytta redan ;-)
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se