Jag ska dela med mig av helgen

....Men just nu sitter jag och laddar för att åka mot jobbet och ta mig igenom en arbetsdag, först och främst är det måndag, nystart på en ny vecka där allting kan hända, har lite små saker inplanerade. Så först ska jag ta mig igenom denna måndag på jobbet, och självklart har jag ont i varje centimenter av min kropp efter i helgen, efter att ha groomat Sofia och Bambam på clinic för Peter Ljungberg i Sunne, Värmland. Fyra pass har hon ridit i helgen för Peter och jag har hjälpt henne att göra i ordning vildhingsten, både före och efter passen, så Sofia har kunnat ta hand om sig själv lite efter passen, jag har skrittad fram och av antingen för hand eller uppsuttet på Bambam och ja vi har gjort allt och helgen har satt sian spår i kroppen, men jag är ändå nöjd och känner mig nöjd och lycklig efter helgen, så denna smärta i kroppen jag känner idag är en mer 'nöjd och glad' smärta om man kan kalla det så.
 
Bilder ska jag skrapa fram också, får se om Sofia kan skicka lite bilder som jag tog med hennes kamera på henne och Bambam eller så får ni mobilbilder från helgen, duger det också! Men nu måste jag åka till jobbet, vi hörs av senare och då lovar jag att berätta allting!
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se