Lugnsomenfilbunke VS galenpannan

Bubblan har som ni vet varit skadad nu ett tag, svullen vid senorna på höger fram och varit varm. Haltat lite, lite vid få tillfällen men svullnaden har börjat gått ner och han är inte lika varm. Och han haltar inte, så idag fick han komma ut på en skritt promenad som hand häst på plant underlag, kan ni gissa en häst som var nöjd och tog sina tillfällen i akt och hoppade runt som en galenpanna, sparkade bakut och bockade och gjorde alla cirkuskonsten han kan och 15-åriga hingsten Bambam gick bara bredvid och rörde inte ens på ett öra, ha ha han är van. Det är Bambam som fått varit den som dragit med på åringarna som ska ut på promenader så han är van att det hoppas runt och skuttar bredvid honom! Vid sådana tillfällen är Bambam perfekt att ha med sig, han håller sig ALLTID lugn och det krävs MYCKET innan denna häst ska stressa upp sig, ha ha så det är otroligt bra nu när Bubblan ska komma igång med promenader och så småning om ridas igen, så är det kanon att ha Bambam med som alltid är cool lugn om Bubblan börjar hoppa runt. 
 
Men vi tog oss genom en promenad, jag och hundarna och Sofia på Bambam och Bubblan som hand häst! Alla överlevde och koma hem! Sedan fick dom gå ut i hagen och vi åkte mot Hööks i Borlänge där jag prövade ridstövlar och dom jag ville ha Lissone från JH Collection PASSADE INTE, alltså dom passade perfekt nere i foten men dom GICK INTE ATT STÄNGA!! Och jag har inte tjocka vader utan ridtjejs vader med muskler eftersom jag rider, jag förstår inte hur dom gör stövlar nu för tiden, tydligen ska man ha omusklade vader för att dom ska gå och stänga... Snyft jag som verkligen behöver ridstövlar nu när mian gått sönder.. Men ska pröva ett par begagnade den första november, då ska jag möta upp en tjej i Falun som har ett par som liknar dom jag hade innan, fast dom kommer inte för hööks, hoppas, hoppas! Och dessutom till ett kanon pris!
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se