Mot kallare tider

Fredag, äntligen fredag och jag ha en hel ledig helg att se fram emot. Har varit ledig idag också men hoppade in och jobbade någon timme på förmiddagen på jobbet då det behövdes städhjälp, inte det roligaste men vad gör man inte när det behövs hjälp. Så började dagen med att städa lite och åkte sedan hem, stress städade huset lite fort, och med att stress städa menar jag, plocka ihop allt som är framme och egentligen inte ska ligga framme, ta ur och i diskmaskinen, ta reda på tre spyor från min hund som hon lagt i sängen och på kläder på golvet, (hon mår förövrigt bra, hon behövde bara spy lite), tvättade sängkläderna och ett hörn på täcket, dammsugit och torkat golvet snabbt i vardagsrummet och köket, blev lite bättre i alla fall! Så bra att jag vågade bjuda hem min mormor som är på besök hos min mamma över helgen för att gå på Rättviks Marknad.
 
Men stressen släppte efter jag hämtade mormor som jag för övrigt hämtade upp tre timmar försent en vad som var sagt, he he... Och ändå stressade jag sönder så jag höll på att sätta mig på golvet och gråta, så jag kommer nog inte må så bra imorgon, dagens stress sätter sina spår i kroppen om vi säger så. Men det var trevligt att mormor kom hit, jag vissade henne runt i vårat hus och ute på tomten. Mamma kom också för efter jobbet och nu sitter jag faktiskt och väntar på att jag ska åka hem till mamma där jag är bjuden på middag ikväll, skönt att slippa laga mat, he he.
 
Så jag ska brumma mig dit med fullvärme i bilen för nu går det verkligen mot kallare tider, det märkte jag bara igår när jag och Sofia tog oss en uteritt på hästarna, hade tre par långarmade tröjor på mig och sedan dunvästen, långkalsoner åkte på och även vantar under ridture, brrrr.... Tycker inte om det här med kylan, nog för att jag redan har ont i hela kroppen och saker och ting tar tid för mig att genomföra så blir det mycket, mycket värre på vintrarna... Längtar verkligen inte till första snön, eller jo för jag vill se hur Wilma reagerar på första snön, hon har aldrig sätt snö tidigare. Känner jag henne rätt så kommer hon nog vända i dörröppningen och vägra gå ut på promenader, ha ha. 
 
Men nu ska jag göra ig klar och åka till min mamma, lämna av hunden hos sambon som är hos svärföräldrarna och sedan åka vidare, imrogon väntas det att gå på Rättviks Marknad tillsammans med mormor och mamma, har inget speciellt jag ska kolla på men jag har satt min budget på 500kr, så jag hoppas jag hittar något fint och användbart. Kanske något till hemmet, till Wilma eller mig själv! Det ska i alla fall bli mysigt och trevligt att gå på marknaden imorgon, hela grejen med marknad är så mysigt tycker jag! Sen måste vi under marknaden gå in och hälsa på svärfar med tanke på att det är han som 'håller i hela marknaden'.
 
 
Image and video hosting by TinyPic
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se