Dagens ridtur

Idag tog vi hästarna på en rejäl tur i det otroligt härliga vädret, inte för kallt och inte för varmt. Snön glittrade och yrde runt hästarnas hovar när dom travade och galopperade, bästa platsen på jorden är det allt! Hur lång turen är vet jag inte riktigt, men en perfekt tur att både skritta igång dom, trava och galoppera. Mysiga vägar och perfekt underlag för galopp och trav! Ett stort plus att dom fick pulsa i snön på x antal ställen också!

Både Bubblan och Bam skötte sig bra, Bubblan gjorde som vanligt och bjöd på några cirkuskonster som att hoppa jämfota hopp, sparka bakut och byta galopp i var och vartannat steg. Bam tuffade mest på som vanligt, hade mycket go i början men mot slutet tog bränslet slut och Bubblan fick som vanligt bara mer och mer energi, ha ha. Stor skillnad på dessa två hästar, verkligen. Men olika roliga att rida på pga deras olika personligheter och rid energi. 

Jag är nöjd över turen, mysigt, trevligt och välbehövligt om vi säger så. Lassa batteriet och komma ner på jorden lite. Två nöjda grabbar släppte vi sedan ut i hagen där dom fick njuta i solen och äta mer mat. Ryttarna nöjda och hästarna nöjda!

 Kom ihåg mig?