En shoppingrunda

Hej mina vänner!
Efter att strul idag med mig och mitt huvud, samt liv så tog jag det lugnt efter jobbet, gick ut med hunden och lagade mat så den var klar tills sambon kom hem från jobbet vid fyra tiden på eftermiddagen. Efter maten bestämde vi oss för att åka och handla lite, sambon behövde fylla på lagret med delar till bilen som han bygger och jag behövde lite andra nödvändigheter, köpte bland annat värmeljus, så nu springer sambon runt i skrivandes stund och tänder dessa värmeljus, dom bidrar ju med lite värme i denna kyla här hemma. Köpte även en slags dyna att lägga under skohyllan så att all snö och vatten droppar ner på den istället för rakt ner på golvet så det blir blött, väldigt praktiskt men otroligt fult!

Sedan gick vi in på en av mina favorit butiker som självklart är Ö&B, alla tiders butik! Älskar att gå runt där och jag brukar alltid hitta något jag vill ha! Jag vet att det finns väldigt fina saker till huset där som jag vill inreda med, och som jag vill köpa in en vacker dag, kanske lagom nu tills jag ska shoppa saker til sovrummet och rusta upp det finare! Det som kom hem från Ö&B denna gång var bara tråkigt schampo och deodorant, ha ha sånt där sjukt tråkigt att köpa men det måste köpas var och varannan vecka. Hade velat springa in på mina andra favoritbutiker också, Hööks, Rusta, Dollarstore och IKEA men det han vi helt enkelt inte med ikväll, får bli en annan gång helt enkelt!

Nu väntas det lite plock i köket, äta lite kvällsmat och sedan gå och lägga oss kring nio tiden. Som jag känner nu skulle jag kunna gå och lägga mig nu, men det är lite väl tidigt. Kan försöka hålla mig vaken en timme till så blir det säkert bra och vet ni vad, jag som nämnt tidigare att jag inte riktigt är en fena på det där med att äta frukost, jag har hör och häpna, köpt en ingredienser till att göra en morgon/frukost-smoothie! Imorgon bitti blir det en smoothie på vanilj yoghurt med hallon, blåbär och lite mango! Super gott, ska jag vara ärlig ser jag fram emot den frukosten redan nu, sen visar det sig om jag orkar ställa mig och göra en eller inte, ha ha 

Hur är det med er, har ni någon favorit butik ni bara kan gå runt i och kolla på saker? Eller har ni kanske något tips till mig hur jag ska 'orka' och komma igång med att dricka en smoothie varje morgon? Har svårt att få in saker på mina rutinlistor så att säga!Kom ihåg mig?