En värdig vinnare

Igår satt jag bänkad från start till slutet av den svenska idrottsgalan där 2016 års idrottare skulle få ta emot priser och berömmelse, självklart kollade jag på det för att våran helt egna Peder Fredricson, the one and only var nominerad till Jerringpriset, svenska folkets pris! Jag ringde och röstade två gånger samt att jag smsade tre gånger, och använde mina tre gratis röster på SVT Duo appen, alla röster lade jag självklart på Peder, utan att ens behöva tänka! Och jag var inte den ända av vårat häst-Sverige som röstade, vi bevisade ännu en gång hur fantastiska vi är och vi slutar inte för ens våran vilja gått igenom!

Peder fick kliva upp på scenen och ta emot glasskålen och Jerringpriset, tårar i ögonen och glädje hopp från soffan och vi sträcker på oss och vi kan idag säga med stolta ord "jag tillhör hästsporten i Sverige". Men självklart, på köpet av att vinna Jerringpriset så blir det debatt om Peder som vunnit, om att han inte var en värdig vinnare och bla, bla bla. Och tidigare i programmet så pratade en sportkommentator om näthat och att hon dagligen fått ta emot hat, elaka kommentarer och allt där till, och när Peder vinner Jerringpriset så går hela svenska folket (förutom hästfolket) till attack och påstår det ena och det andra och då innan har det pratats om just näthat, elaka kommenterar och allt där till, komiskt egentligen. Men tanke på att dom pratade om det tidigare och nu utsätter Peder för det? Vad är rätt av det? 

Peder för mig är en värdig vinnare, inte bara för hans insats i OS och alla andra fantastiska resultat i sin karriär, han är värd Jerringpriset, varje minut av att få stå och hålla i den och tacka för den! Vi bevisar bara att tillsammans är vi starka och vi ger oss inte, Ridsporten förtjänar mer ljus i rampljuset en vad den får och med hjälp av Peders fantastiska insats i OS i Rio och genom att vinna Jerringpriset så har vi ännu en gång satt ridsporten på kartan, som vi gjorde året 2012 när ingen mindre en Rolf Göran Bengtsson kammade en Jerringpriset också! Nu kan man ju tycka att alla sportreportrar, och dylikt kan börja förstå att ridsporten är så pass står och dessutom med inte bara EN utan TVÅ vinnare av Jerringpriset!! Det är väl något att hänga i granen! 

Fantastiskt gjort Peder, svenska hästfolket, vi har ännu en gång bevisat att vi är bäst och borde få synas och höras mer inom dens svenska sporten! Vi finns också här och det är underbart när vi får synas! Tack Peder, tack svenska folket, tack Idrottsgalan, detta är mer en fantastiskt! Och till dom andra nominerade i Jerringpriset som också gjort fantastiska insatser för den svenska sporten/idrotten, va inte dåliga förlorare och säga massa skit och smutskasta ridsporten och Peder Fredricson, tänk på vad ni säger för det är svenska folket som röstat på SIN favorit! 

Ta åt er, glädjs av någon annans framgång och låt det inte bli din egna undergång! 

 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se