Femte dagen på nya året

Hej och god kväll på er

Min torsdag och den femte dagen på detta år, jag gick upp strax efter sambon åkte till jobbet vid sex i morse och hoppade direkt i stallkläderna, ni vet lager på lager tekniken, mycket kläder blev det. Gick ut med Wilma innan jag ställde mig och skrapade rutorna på bilden, vintern är så charmig! I stallet var jag klockan sju ungefär och lade då ut hästarnas mat i bingen i hagen, fyllde på vatten och la på hästarna täcken, väl ute i hagen tog dom ett litet 'segervarv' och sedan kastade dom sig över maten i bingen, nöjda hästar med andra ord! 

Älskar dessa morgnar som börjar i stallet, så skönt att få stå och mocka i sin egna takt, musik i öronen, fixa vattenhinkarna, fylla på med hö i boxarna, packa nattpåsarna med hö och fixa kraftfodret, allt i sin ensamhet och egna takt, det är underbart. Nog för att det är fantastiskt roligt och trevligt att ha sällskap i stallet, men ni vet när man har en sådan där dag när man inte orkar träffa någon eller vara social, utan vill bara gömma sig i stallet, lyssna på musik och bara vara i någon timme, underbart! Åkte efter mitt lilla stall mys hem och åt frukost tillsammans med Wilma och har kollat lite serier, städat bort julen här hemma, tagit lite kort utanför huset som ni redan sätt i tidigare inlägg och myst ännu mer framför serier med Wilma, nu väntas det mer mys framför en film tillsammans med sambon och Wilma. 

Berätta gärna vad ni tycker om bloggen hittills och om ni har önskemål på vad jag ska fylla den med! Ha det bra sålänge så hörs vi, imorgon väntas det jobb mellan 14.30 till 20.00. Må så gott!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se