Insläpp av hästar

Godkväll på er!
Jag har ännu inte lyckats importera mina inlägg från gamla bloggen och hit, har fått hjälp av nouw.com på ett bra och proffsigt sätt men nu är det blogg.se som krånglar (som vanligt när jag ska göra något) Nu vägrar blogg.se ladda och ge mig en exporteringslänk, men jag får fortsätta med detta imorgon tänkte jag. 

Kom nyss innanför dörrarna hemma efter att ha släppt in hästarna, mockade en box och packade höpåsar innan jag tog in hästarna. Dom betedde sig väldigt konstigt i hagen och kollade mycket åt samma hål, båda två. Bubblan gjorde ett konstigt ljud ifrån sig, men dom var hur snälla som helst att ta in dock hade dom myror i bralla när dom stod på gången och fick täcken på sig.. Konstigt. Måste varit något djur i skogen eller någon människa med pannlampa som gått förbi på vägen nedanför stallet. Båda stod helt stilla i boxarna och rörde inte alls maten, men sedan när kraftfodret kom in så kastade som sig över den, så när jag sa godnatt så stod dom och tuggade på hösilaget och såg nöjda ut. 

Imorgon släpper jag både ut och in hästarna, släpper ut dom vid sju tiden ungefär och in dom vid sjutiden, närmare åtta. Kanske passar perfekt då att filma en liten film, en stallrutin eller liknande, har försökt tidigare men har inte slutat så bra. Men imorgon väntas en ledig dag från jobbet, så upp tidigt och släppa ut hästarna, ta det lugnt hemma, städa och fixa hemma, ska försöka tvätta massor av tvätt och dammsuga och ta in hästarna till kvällen, det är morgondagens planer det! Vi hörs imorgon!
 Kom ihåg mig?