Närmare presentation

Marica
Jag som bloggar heter Marica och är bosatt i eget hus i Dalarnas skogar. Här bor jag tillsammans med min sambo som jag haft vid min sida i sex år, förlovade sedan 23/6-2016 och vi har tillsammans våran lilla Chihuahua Wilma, läs mer om henne längre ner. Jag är 22 år ung och arbetar som receptionist på en skidanläggning några hundra meter från där jag bor. Är i grund och botten utbildad travhästskötare som jag studerade då på Stiernhööks Gymnasiet i Rättvik i tre års tid. Jag kommer på denna blogg även hoppa in med lite vardags inlägg och annat, men mest av allt är det en hästblogg.

Buffalo Soldier 'Bubblan'
Bubblan som han kallas är en arabkorsning som i april fyller arton år. Här ska man inte luras av hans ålder, då han mer eller mindre kan bete sig som en nyss inriden treåring. Men han har ett hjärta av guld, spelar sur och svårflörtat, många skulle ta några steg tillbaka från honom. Att han är skimmel är inte det roligaste vissa dagar, men fin och vacker är han att titta på. Han tränas och har tävlats inom westerns olika grenar, jag tränar honom mest inom western och ska även försöka ta oss ut på några små tävlingar för att pröva på och för att det är roligt. Bubblan har jag också varit medryttare på sedan tvåtusenfjorton, han har varit och är min läromästare i mycket.

Whambam Thank U mam 'Bambam'
Bambam är också en häst som kommer synas lite då och då här på bloggen, han är av rasen Quarter horse och är sexton år ung. Han tränas och tävlas av ägaren till Bubblan, Sofia. Hennes namn kan ni också komma ihåg för det kommer komma upp mer en en gång på bloggen. Bambam är en avelshingst som fått väldigt fina avkommor, han är känd för sitt lugna temperament, sitt coola jag och hans maffiga sätt att röra sig på när han arbetar, speciellt på kossor. Jag rider Bambam lite då och då, men mest rider och sköter jag Bubblan. Bambam och Sofia ska ut på tävlingar i år och det kommer ni självklart få följa med på!

Wilma 'Wilmis'
Kärt bar har många namn, min lilla Wilmis är snart 1 helt år ung! Känns som att det var igår vi hämtade hem henne från uppfödaren. Men snart har det gått ett år som vi haft henne vid våran sida, men det känns som att hon varit här hela våra liv. Wilma är renrasig Chihuahua men är inte' handväskstypen' utan den mer aktiva, tränas i det mesta. Till sommaren ska vi börja testa dra lite och träna på det visset. Hon är alltid glad och trevlig, är försiktig bland nya människor och hatar barn, men barn går bättre och bättre för henne att umgås med. Hon älskar sovmorgnar och hatar att gå upp tidigt, hon fryser ofta men ska även lika och busa i snön. Wilmas stora idol heter Freia och ägs av Sofia, Freia är en korsning och Wilmas följer efter henne vart hon en gång. Wilma är trefärgad och av långhårig typ, men är lite halv långhårig, pappa är långhårig och mamman är korthårig så Wilma blev något mitt i mellan.
Kom ihåg mig?