Ridtur med skratt och sång

Hej igen och godkväll på er!
Efter mitt tidigare inlägg så bytte jag om direkt och åkte för att plocka upp Sofia och lämna min hund hemma hos henne och vidare mot stallet där vi gjorde det vardagliga hos hästarna och tog sedan in dom och gjorde i ordning dom för en ridtur. Vi planerade en tur att ta men fick vända efter en bit då bron vi hade tänkt rida över inte alls såg säker ut att rida över, så vi valde att avstå det och tog en annan sväng istället som blev mycket lyckad och bra för hästarna!
 
Mycket upp och ner och klättrning blev det, trava på en väg med lite sten här och där för att få dom att tänka lite vart dom sätter fötterna, vilket gav resultatet att Bubblan ville trava fortare en vad Bambam gjorde som travade först och då såg inte Bubblan vart han satte fötterna, tro mig jag höll in honom men så kom det en liten nedförsbacke och Bubblan snubblade vilket gjorde att han vara 'helvete helleeeer' och sparkade bakut två gånger på rad och kastade sig framåt, ha ha man märker så tydligt att han blir arg/sur/irriterad när han snubblar så dom två backutsprången som kom och kastet framåt var i ren frustation och ilska för han snubblade till, annars skötte han sig hela turen! trött i huvudet blev han också av allt upp och ner, sätta fötterna rätt och allt där till. Sedan gjorde vi hans dag genom att rida förbi en hage FULL med shetlandsponnyer (som han för övrigt älskar mer en allt) så han ville bara stanna och stå där vid dom, ha ha han älskar verkligen ponnyer och lyckan bara lyser i ögonen på honom!
 
Men nöjda hästar fick komma ut i hagen igen efter ridturen som blev lyckad och bra för dom. Mer klättring och 'huvud'ridning behövs för hästarna, klättra för det är otroligt bra och tänka med huvudet så dom blir trötta, mycket bra att lägga in på schemat i veckorna. Sen får vi se hur vi rider i veckan, jag vill rida tisdag och torsdag när jag är ledig, får se om jag bara rider Bubblan då eller rider båda två, eller kanske får med mig någon annan ut som kan rida Bam som är så snäll. 
 
Förresten, ser ni vädret!? Grått och tråkigt och ALL precis ALL snö är borta, finns lite inne i skogen och lite små fläckar här och där, annars tomt... Så tråkigt, ska det vara vinter så ska det vara riktig vinter med massor av snö och minusgrader, annars får det vara tycker jag!Kom ihåg mig?