Schema för veckan

Måndag: Jobba mellan 08.30 - 16.00. Sedan hem och laga mat och inget planerat resten av kvällen. 

Tisdag: Ledig. Har ännu inget planerat en att åka och rida Bubblan,

Onsdag: Ledig. Samma som tisdag men ska ev på kvällen åka på uställningsträning med Wilma, dock ska vi ej delta, utan bara vara med och titta och miljöträna lite, Wilma har aldrig varit i en hundhall någon gång.

Torsdag: Ledig. Har planer på att åka till IKEA om jag får sällskap med mig. Annars rida Bubblan.

Fredag: Jobb mellan 14.30 - 20.00. Innan jobbet ev rida eller städa och dammsuga. (måste få in detta en gång i veckan)

Lördag: Jobb mellan 10.00 - 17.15 och har inget planerat efter jobbet.

Söndag: Jobb mellan 08.30 till 16.00 och samma som söndagen.

En skön vecka enligt mig, som ni ser jobbar jag över helgen och blir då ledig mitt i veckan, vilket passar mig perfekt! Jag kan inte ha ett måndag till fredag jobb, jag och min hjärna klarar inte av det. Så inte nog med att jag älskar mitt jobb så passar det mig kanon bra med tanke på tiderna jag jobbar och dagarna jag jobbar i veckan. Har säkert en massa saker som ska göras i veckan, men inget jag kommer på nu eller som är värt att skriva med på schemat för veckan! 

Har ni något roligt inplanerat denna vecka?
Saknar dock mitt gamla jobb ibland också, har tidigare arbetat på Rättviks Travskola som jag började jobba på 2011 när jag gick på gymnasiet, då gymnasiet och travskolan delade stall. Saknar ponnysarna, saknar barnen och att få planera och se barnen utvecklas och ha det roligt! Här har ni lite bilder från tiden jag arbetade där, har en hel del mer men ja, ni ser ju! Lyxigt att få köra ponny på arbetstid!

 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se