Sovmorgon när den är som bäst

Jag kommer inte riktigt ihåg senast jag hade sovmorgon och gick upp efter klockan nio på morgonen, sen är det väl så med oss ryttare också att sovmorgon brukar inte existera, antingen är det jobb eller stall som kallar tidigt på morgonen. Så idag tog jag mig en skön sovmorgon tillsammans hund Wilma, super skönt! Jag hoppar ni unnar er sovmorgon någon gång ibland, vi kan hitta på att det är super bra för dig och din kropp att ta en sovmorgon ibland!

Nu sitter jag här med mitt o'boy glas till frukost, det där lyxiga med smoothien höll en dag. Orkar inte ställa mig och göra en smoothie varje dag, så mitt o'boy glas till frukost får duga och jag har klarat mig på det hittills i mitt tjugotvå åriga liv. Här är det inga lyxiga frukostar, tumblr frukostar och bilder för att peppa andra, välkommen till en riktigt vardag där det innehåller, lite frukost, ibland ingen frukost alls, kanske lite lunch och sedan middag. Men nog om detta, dagens planer är enkla och jag ska sätta igång så fort o'boy glaset är tomt!

Jag ska börja med att städa och plocka här hemma, dammsugaren ska fram på både neder och övervåningen här hemma, damma av allting och tvätta en tvätt med kläder hade jag tänkt också. Kring ett tiden åker jag och lämnar av Wilma hos svärföräldrarna där sambon är just nu, för hon ska få vara där när jag jobbar ikväll mellan halv tre till åtta ikväll, tycker egentligen inte alls om dessa dagar. Det enda man går och väntar på är att jobba, jag hinner som idag inte åka och rida, dels för jag gick upp för sent (he he mitt egna fel) och man kommer bara känna sig stressad då man ska hem och hinna duscha och allt sånt, och just nu i skrivandes stund kom jag på att jag ska duscha också, ha ha nu kan jag inte sitta här längre! Nu blir det musik och dammsugning av huset plus damma!

Ha en fortsatt bra lördag! Här kommer litr höstbilder i detta vinterland!

 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se