Clinic för Styrbjörn Persson

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg och är laddade för en ny vecka!
Min helg har varit super rolig då vi på fredagen packade transporten och lastade hästen och tog vårat pick och pack och åkte till Värmland för en helg i hästarnastecken! Det som stod på schemat denna helg var kosse clinic för Styrbjörn Persson, mycket lärorik och rolig helg med massa häst, skratt, kossor och trevliga värmlänningar, precis som det ska vara! Har inte så mycket att säga om allting egentligen, jag var bara med öfr jag var nyviken och ville s lite mer hur en träning på kossor går till och lära mig lite från marken och lyssna på Styrbjörn och vad han hade att säga och dela med sig av. Och det var som med allt annat i livet, vissa saker håller man med om och andra inte, mycket höll jag med om och lärde mig utav, det andra struntade jag i då jag inte kände att det var något jag ville lyssna till.

Som sagt lärorikt och trevligt var det, kanon bra anläggning för just ko clinicar, ur mysig hus att bo och sova i under helgen, fantastisk mat och trevligt bemötande av alla på Mud River Ranch i Värmland, massor med tummar upp till dom! Så vi är nöjda över helgen och vi är nöjda över hur Bam presterade och gjorde bra ifrån sig, stod bra i transporten på vägen dit och hem. 

Ridpassen bestod av att rida fram hästarna, vissade några stopp och spinns åt båda hållen så Styrbjörn fick se och fick se lite mer vad han hade att arbeta med under passet. Efter framridning och när alla var varma i kroppen togs det ut kossor i paddocken, en kossa åt gången då självklart. Dom fick rida på långsidorna och skärmaav kossan så den höll sig på långsidan, snabba vändningar, kvicka hästar och busiga kossor, vissa hästar var också busiga. Tyckte alla skötte sig bra och alla såg ut att ha roligt, vissa hästar och ryttare hade gått på kossor förut, andra hade gått på kossor innan men på andra hästar, och vissa hade aldrig gått på kossor innan, så det var ett blandat gäng och det var super roligt att se på och lyssna på.
 
Här kommer några blandade bilder från helgen: 
 Kom ihåg mig?