Livet fortsätter

Tänk vad livet kan ändras över en natt, igår var jag arbetslös, vilket jag fortfarande är. Men igår kväll skickade jag också in en ansökan på ett jobb och idag fick jag svar att dom bokat in mig för intervju redan imorgon klockan kvart över nio på morgonen. Kan ni förstå ångesten och stressen som släppte då? Bara att få komma in på en intervju gjorde så min ångest och stress släppte, det är fortfarande extremt tråkigt att jag blev av med jobbet men jag känner en lättnad över att bara få komma in på intervju, det betyder bara att företaget är mer intresserad av mig och ev vill anställa mig, vilket hade varit helt fantastiskt!

Denna intervju är imorgon och idag ska vi fortsätta att renovera och fixa i sadelkammaren i stallet, stora framsteg och vi blir väldigt nöjda. Idag står det på schemat att fica upp alla tränshängare och sortera bland täcken och fixa det, sen ska vi ta en kortridtur på hästarna då ena hästen blev behandlad av kiropraktorn igår och den andra hästen ska skos idag innan helgens äventyr när vi drar ner till Sunne för lite Ko-Clinic! Det ska bli super roligt och jag har längtat så! Längtar dock mer och ser mer framemot att åka ner till Sunne i Oktober igen för då är det clinic dags för mig och Bubblan för Peter Ljungberg, landslagsryttare i Reining.

Så planen idag, sadelkammare, rida, skohäst och äta middag med sambon. Samt förbereda mig för intervju imorgon och hålla alla tummar och tår! VI hörs av senare!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se