Välkommen tillbaka

Efter att ha bloggat på nouw.com ett tag och dom nu har ändra designen på deras hemsida och jag förstår lika med noll av allt om ändrat, och det som tidigare varit så simpelt att göra och enkelt att göra, när nu svårt och krångligt i mina ögon. Bara att skriva ett inlägg blev något super stort och frustrerande, så jag valde att lämna nouw.com och ta mig tillbaka till blogg.se och jag hade dessutom glömt att jag hade den här bloggen med den här designen, jag har helt glömt av detta och att jag faktiskt en gång i tiden kodad denna desig själv, helt sjukt.
 
Planen nu är att blogga här och dela med mig, precis som förr. Kommer dock sana nouw.com listor och allt där till, det var enklare att ta sig in på en topplista där, jag menar, min blogg var 3 största hästbloggen i Dalarna, det kändes. Men nu börjar vi om från ruta ett med ny dator, ny/gammal blogg och samma hästar och hundar som tidigare. Ni ska få en lite uppdate om vad som har hänt, jag ska börja sätta ihop ett inlägg om vad som hänt sedan sist jag bloggade här, annar går det att tjuvkolla på nouw bloggen, fast nu vill jag ju behålla er läsare här istället!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se