Det här med att blogga

2022-10-19

Jag är ju absolut för att skriva, jag älskar att skriva och har alltid gjort. Eller inte alltid, men jag har bloggat i många år, tror jag skaffade min första blogg för så där 11 år sedan. Det är roligt att skriva och dela med sig, men nu på senare tid så är jag inget jätte fann av att dela med mig av mitt liv, låter ju super konstigt nu när jag skriver det. Men att dela med sig av sitt liv helt öppet för alla att läsa, känns just nu bara konstigt, sen kan jag ju inte direkt påstå att jag har ett så ovanligt liv, eller ett liv där det händer mycket spännande saker, snarare tvärtom, ett helt vanligt svensson liv, bor i ett timmerhus med familj, familjen består av mig och sambo, våran dotter och tre katter. Dagarna fylls med lek med dottern, tömma kattlåda, laga mat, vara i stallet, jobba, mysa, äta maten vi lagat, kanske hinna med att kolla på en film och somna till den i soffan. Lägga alldeles för mycket tid på att kolla på saker man vill ha och inte har, bekymra sig över pengar och samtidigt vill man leva livet. 

Alltså det är inget jag skulle vilja blogga om och jag kan nästan garantera att ingen vill läsa om det. Jag anser helt enkelt att jag har ett för tråkigt liv för att kunna fylla en blogg med det. När jag ej hade barn och jobbade och sedan tillbringade all ledig tid i stallet var det ju självklart att jag bloggade om stallet och hästarna, något jag trivdes väldigt bra med och tycker är roligt. Men eftersom att jag knappt är i stallet och är i stallet för att rida så där en gång i veckan, har jag tur så hinner jag med två gånger. Så det känns meningslöst att blogga om hästarna, men kanske inte? Eller? Ja jag vet inte riktigt, jag vet att jag vill skriva och blogga, men har svårt att komma på vad jag ska fylla bloggen med, jag kan ju inte bara fylla den med helt meningslösa texter, som denna, typ. 

Sen är jag inte heller den som kan lägga flera timmar på att blogga som tidigare, för det tar tid, planera inlägg, hitta bilder, ta bilder, sätta ihop inlägget och skriva en text och allt där till, jag tror faktiskt inte folk förstår hur lång tid det faktiskt tar, och med folk så menar jag personer som aldrig bloggat eller ens besökt en blogg. Men i alla fall, jag har lite tid då och då under veckorna att blogga, jag vill ju inte sitta vid datorn varje kväll när dottern gått och lagt sig, har man hus och gård och dessutom håller på att renoverar samt byggar garage så finns det alltid något som behöver göras, att bo i hus är som en hobby skulle jag vilja säga. 

Vart vill jag komma med detta inlägg? Mer en att beklaga mig över mitt svensson liv och att det tar tid att blogga, jo att jag ska försöka börja blogga och försöka fylla bloggen med läsvärda texter och fina bilder och jag tror ni mest kommer få följa med på renovering av rom och hus samt garagebygge. 

Tills dess, bjuder jag på några bilder från senaste höstfotograferingen tillsammans med Bubblan, för att ge detta inlägg lite färg och mer häst. 
 
Foto: Maria Hedlund
Kommentarer (0)
Marica